Το OROeORA ανοίγει τις πόρτες του στον Πειραιά!

Έχτισε το ξακουστό όνομά του μέσα από την ποιότητα και την υψηλή αισθητική. Συνέδεσε τα μεγάλα brands με τις μικρές καθημερινές μας στιγμές, αλλά και τις πιο σημαντικές περιστάσεις της ζωής μας. Kαι τώρα, στα δύο πολύ επιτυχημένα stores σε Γλυφάδα και Κολωνάκι, το OROeORA Printezis έρχεται να προσθέσει ένα νέο φυσικό κατάστημα στον Πειραιά!

Σε έναν μοντέρνο και φιλικό χώρο, που ακολουθεί τις νέες τάσεις χωρίς να αλλοιώσει το μοναδικό χαρακτήρα του brand, τo νέο concept store του OROeORA Printezis στον Πειραιά (Βασιλέως Γεωργίου 18Α, 18535) είναι έτοιμο να καλύψει όλες σας τις ανάγκες, με υψηλού επιπέδου αισθητική και ενημερωμένο, φιλικό προσωπικό. Προτάσεις δώρων, ιδέες για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, κομψά ρολόγια και statement κοσμήματα που απογειώνουν την εμφάνισή σας, έρχονται να επαναπροσδιορίσουν την έννοια του στιλ!

Οι επιλογές από το νέο κατάστημα του Πειραιά προχωρούν ένα βήμα πιο μπροστά μια ήδη δοκιμασμένη σχέση! H νέα είσοδος της θρυλικής Longines προσθέτει ακόμα μία δυναμική, σίγουρη επιλογή στο χώρο των ρολογιών, την ώρα που μάρκες όπως HublotTag HeuerTissot και πολλές ακόμα, διατηρούν δεσπόζουσα θέση. Ακόμη, κοσμήματα όπως αυτά της καινούργιας συλλογής Very Gavello, οδηγούν σε εμφανίσεις ικανές να μαγνητίσουν τα βλέμματα, με βέρες, μονόπετρα και καλαίσθητους σταυρούς σε μοντέρνα σχέδια που κάνουν τη διαφορά!

Η περιοχή του Πειραιά δεν θα μπορούσε παρά να υποδεχθεί με ζεστασιά την είσοδο ενός OROeORA Printezis concept store στον εμπορικό της χάρτη, η οποία μάλιστα διευκολύνει πολλούς φίλους του brand να προμηθεύονται τα αγαπημένα τους ρολόγια και κοσμήματα χωρίς να χρειάζεται να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις! Τα δείγματα από τους πρώτους μήνες είναι κάτι παραπάνω από θετικά – και μια επίσκεψη είναι αρκετή για να σας πείσει ότι κάτι πολύ όμορφο συμβαίνει λίγα μέτρα μακριά από το Πασαλιμάνι!

Καταστήματα OROeORA

  • Γλυφάδα (Α Μεταξά 4, 16674, τηλ. 210 8985348)
  • Κολωνάκι – Προϊδιόκτητα ρολόγια (Βαλαωρίτου 4, 10671, τηλ. 210 3647027)
  • Πειραιάς (Βασιλέως Γεωργίου Α 18, 18535, τηλ.: 210 9589100)