Τα νέα Tissot PRX Automatic Chronograph συναρπάζουν με το retro χαρακτήρα τους

Ένα ασυμβίβαστο ρολόι που πρέπει να υπάρχει σε κάθε συλλογή

Παραπέμποντας σε ένα εμβληματικό σχέδιο από το 1978, το PRX Automatic Chronograph είναι ένα ρολόι με ενσωματωμένη κάσα και μπρασελέ που πρέπει απαραίτητα να έχετε στη συλλογή σας. Ξεχωρίζοντας για τη λεπτή, διαχρονική και αξιόπιστη σχεδίασή του, είναι το ιδανικό ρολόι για όσους έχουν πάθος με το ντιζάιν και την εφευρετικότητα.

Τα μεγέθη της κάσας για το Tissot PRX ξεκινούν από τα 35 mm & 40 mm (το οποίο διατίθεται τόσο σε quartz όσο και σε αυτόματη έκδοση). Το PRX Automatic Chronograph καθορίζει το μέγεθος της κάσας λόγω του όγκου του αυτόματου μηχανισμού στο εσωτερικό του, που είναι ο εξαιρετικός ETA Valjoux A05.H31. Η κάσα έχει επομένως διάμετρο 42 mm και πάχος 14,5 mm.

Ο μηχανισμός σχετίζεται με τη διάσημη οικογένεια αυτόματων χρονογράφων Valjoux 7750. Ο μηχανισμός A05.H31 λειτουργεί στα 4Hz με 60 ώρες απόθεμα ισχύος και διαθέτει ένδειξη ώρας, χρονογράφο 12 ωρών και  ημερομηνία. Λεπτή, στρογγυλεμένη και επιμελώς γυαλισμένη, η σχεδίαση της στεφάνης, καθορίζει αυτό το μοντέλο τόσο όσο η κάσα και το μπρασελέ.

Όπως όλα τα ρολόγια PRX, έτσι και το Automatic Chronograph χαρακτηρίζεται από το μπρασελέ με το quick release system, το οποίο καθιστά εύκολη την αφαίρεσή του χωρίς εργαλεία. Το καντράν είναι εξαιρετικά ευανάγνωστο, ενώ πάνω από αυτό βρίσκεται ένα επίπεδο κρύσταλλο ζαφείρι με επίστρωση AR. Η κάσα είναι αδιάβροχη μέχρι τα 100 μέτρα. Το κλασικό στυλ, η εμφάνιση υψηλών προδιαγραφών και η εξαιρετική τιμή τους καθιστούν τα συγκεκριμένα ρολόγια άκρως ελκυστικά και δελεαστικά.

Ανακαλύψτε τα νέα Tissot PRX Automatic Chronograph σε ένα κατάστημα OROeORA PRINTEZIS ή στο oroeora.gr