Σχετικά με Εμάς

Το leading brand της Ελλάδας σε Καινούργια και Προϊδιόκτητα ρολόγια, αλλά και σε Επώνυμα Κοσμήματα και Αξεσουάρ.

Επεκτείνοντας ακόμα περισσότερο τις δραστηριότητες αλλά και τη γκάμα της, η εταιρία Πρίντεζης, ως πρωτοπόρος, δημιούργησε το “OROeORA PreOwned” για την αγορά, πώληση και ανταλλαγή καινούργιων συλλεκτικών αλλά και προϊδιόκτητων ρολογιών. Για τα προϊδιόκτητα ρολόγια παρέχεται εγγύηση και όλα τα συνοδευτικά έγγραφα πιστοποίησης και γνησιότητας.

Οι καινοτομίες όμως δε περιορίζονται στο χώρο του ρολογιού. Η εταιρία μας διαθέτει και την αποκλειστικότητα διάθεσης άδετων διαμαντιών (δηλαδή διαμαντιών που δεν είναι τοποθετημένα σε κάποιο κόσμημα) συνοδευόμενα από πιστοποιητικά αναγνωρισμένων γεμολογικών κέντρων του εξωτερικού.

Καινούργια Ρολόγια
Ρολόγια και κοσμήματα από τις τελευταίες collections όλων των μεγάλων κατασκευαστών
Προϊδιόκτητα Ρολόγια
Aγορά, πώληση και ανταλλαγή συλλεκτικών και προϊδιόκτητων ρολογιών με την εγγύηση OROeORA. Μοντέρνα, επώνυμα, χρυσά κοσμήματα από γνωστούς οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού επιλεγμένα για εσάς. Η μόνη εταιρία στην Ελλάδα που σας δίνει εγγύηση Buy-Back για ένα χρόνο!

Επικοινωνήστε για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας σε Γλυφάδα, Αθήνα και Πειραιά.

Σχετικά με Εμάς