Οταν ο Μικρός Πρίγκιπας συνάντησε την MONTBLANC

‘Οταν ο Μικρός Πρίγκιπας συνάντησε την Montblanc

Η ειδική έκδοση της συλλογής Meisterstück Le Petit Prince είναι εμπνευσμένη από τον αγαπημένο λογοτεχνικό χαρακτήρα, Μικρό Πρίγκιπα.

Η Montblanc, από το 2018 λανσάρει τη συλλογή ‘Μικρός Πρίγκιπας’, εμπνευσμένη κάθε φορά από ένα διαφορετικό στοιχείο της γνωστής ιστορίας.

Κάθε έκδοση περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα γραφής: Le Grand, Classique,  Doué Classique και Solitaire Le Grand.

Οι τρεις εκδόσεις, μαζί με την τελευταία ενσωματώνουν τις αξέχαστες παραβολές με την αλεπού, τον αεροπόρο και τον πλανήτη του Μικρού Πρίγκιπα, διδάσκοντας μας ότι αυτό που πραγματικά έχει σημασία στη ζωή είναι η δημιουργία ουσιαστικών σχέσεων, η ενίσχυση της δημιουργικότητας και η καλλιέργεια της αγάπης. Κάθε έκδοση του Meisterstück Μικρός Πρίγκιπας, επιβεβαιώνει την πεποίθηση ότι η γραφή είναι ένα δώρο, που περνά θετικά μηνύματα, όπως ακριβώς οι ιδέες, τα όνειρα και τα μαθήματα που μοιράζεται ο Μικρός Πρίγκιπας για περισσότερο από 75 χρόνια τώρα.

Το 2020, η Montblanc παρουσίασε την τελευταία έκδοση του Μικρού Πρίγκιπα προσθέτοντας μια τελευταία πινελιά.

Αυτή η εκδοχή, βασίζεται στον πλανήτη και τη σημασία της φροντίδας του περιβάλλοντος, όπως ακριβώς κάνει ο Μικρός Πρίγκιπας με τον μικροσκοπικό του αστεροειδή.

Λίγα λογοτεχνικά κείμενα έχουν αιχμαλωτίσει τη φαντασία, τόσο των ενηλίκων, όσο και των παιδιών, όπως ο Μικρός Πρίγκιπας.

Μέσα από την αλληγορική συνάντηση ενός αεροπόρου και του Μικρού Πρίγκιπα, μας προσκαλεί να κοιτάξουμε πιο βαθιά μέσα στην καρδιά μας.

Η τρίτη και τελευταία έκδοση της συλλογής, μας επιβεβαιώνει τη σημασία της καλλιέργειας μιας καλής σχέσης με τον πλανήτη και το περιβάλλον μας – το σπίτι στο οποίο ζούμε και το μέρος όπου οι σχέσεις ανθίζουν.

Ο τρόπος με τον οποίο ο Πρίγκιπας φροντίζει το μικροσκοπικό του σπίτι, αφαιρώντας τους κακούς σπόρους και προστατεύοντας το αγαπημένο του τριαντάφυλλα, είναι μια επίκαιρη υπενθύμιση για εμάς να αγαπάμε τον εύθραυστο πλανήτη μας και κατ’ επέκταση τον εαυτό μας.

Αυτό το εμβληματικό Meisterstück, είναι ένας πολύτιμος θησαυρός που μπορεί να παραδοθεί από γενιά σε γενιά, μαζί με τις ιδέες, αποτελεί την ωδή μας στη μετάδοση αυτής της σοφίας. Λόγω των ιδεών, των αναμνήσεων και των μαθημάτων που παρουσιάζει αυτό το διαχρονικό βιβλίο, κάνει το Meisterstück Le Petit Prince μια τέλεια επιλογή για ένα δώρο που μπορεί να χαριστεί από γενιά σε γενιά.

Το χρώμα που επιλέχθηκε για την τελευταία έκδοση είναι το μπορντό, παραπέμποντάς μας στο αγαπημένο τριαντάφυλλο του Μικρού Πρίγκιπα.

Ακολουθώντας την παράδοση των προηγούμενων εκδόσεων, μια φράση από την αλεπού είναι χαραγμένη: “On ne voit bien qu’avec Le coeur” (Βλέπει κανείς καθαρά μόνο με την καρδιά).

Τα κομμάτια Le Brand και Classique είναι κατασκευασμένα από πολύτιμη ρητίνη. Το μοντέλο Doué Classique συνδυάζει ημιδιάφανη λάκα με επιχρυσωμένο καπάκι σαμπάνιας, και το μοντέλο Solitaire Le Grand είναι κατασκευασμένο από ξύλο με λευκασμένα αστέρια και το όνομα του αστεροειδή B612.

Ανακαλύψτε στο oroeora.gr την τρίτη και τελευταία έκδοση του Μικρού Πρίγκιπα της Montblanc και αφήστε τον εαυτό σας να εκπλαγεί με τις επίχρυσες λεπτομέρειες και την κομψότητα της συλλογής.