Η TAG Heuer συνεργάζεται με το Netflix στη νέα ταινία THE GRAY MAN

Η TAG Heuer συνεργάζεται με το Netflix στη νέα ταινία

THE GRAY MAN

Στην οποία πρωταγωνιστεί ο ambassador της, Ryan Gosling

Η πολυτελής ελβετική ωρολογοποιία ανακοίνωσε μια συνεργασία με το Netflix, για την καινούργια ταινία από τους Joe και Anthony Russo, The Gray Man. Πρωταγωνιστής της είναι ο Ryan Gosling, ο ambassador της TAG Heuer και πρόσωπο του εμβληματικού TAG Heuer Carrera Three Hands. Στο κατασκοπευτικό θρίλερ, θα τον δούμε να υποδύεται τον δολοφόνο Sierra Six, ένα χαρακτήρα που ενσαρκώνει το μότο της TAG Heuer “Don’t Crack Under Pressure”.

H ταινία σκηνοθετείται από το δίδυμο πίσω από τα Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame. Όταν ο πιο ταλαντούχος πράκτορας της CIA (Gosling), του οποίου η πραγματική ταυτότητα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ανακαλύπτει τυχαία κάποια σκοτεινά μυστικά της υπηρεσίας, ένας ψυχοπαθής πρώην συνάδελφός του (Chris Evans) τον επικηρύσσει, ξεκινώντας το κυνήγι του παρέα με ένα δίκτυο πληρωμένων δολοφόνων.

Και τι άλλο θα φορούσε στον καρπό του ένας υπερπράκτορας σε ένα μανιώδες κυνηγητό δολοφόνων, από ένα TAG Heuer Carrera; Η συνεργασία με τον βραβευμένο φωτογράφο Pari Dukovic,  που απαθανατίζει τον Ryan Gosling ως Sierra Six, να φορά το TAG Heuer Carrera Three Hands. Η μοναδική ματιά του Pari βρίσκεται στο επίκεντρο της διαφημιστικής καμπάνιας που θα ενεργοποιηθεί σε 80 χώρες και θα ζωντανέψει σε 150 σημεία πώλησης ρολογιών TAG Heuer, στον Τύπο, στην υπαίθρια διαφήμιση, στα digital και τα social με πρωτοποριακό τρόπο .

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Netflix για το Gray Man. Όχι μόνο πρωταγωνιστεί ο δικός μας ambassador Ryan Gosling, αλλά και ένα σπουδαίο καστ που περιλαμβάνει τους Chris Evans και Regé-Jean Page. Με τους αδερφούς Russo να το σκηνοθετούν είναι ήδη μια must-watch ταινία για το 2022. Και τι άλλο θα μπορούσε να φορά ο Sierra Six του Gosling, παρά το εμβληματικό TAG Heuer Carrera Three Hands, ένα ρολόι που είναι σχεδιασμένο για να μη λυγίζει υπό οποιαδήποτε πίεση», σχολιάζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της TAG Heuer, Frédéric Arnault.

O Ryan Gosling λέει: «Υποδύομαι τον Sierra Six στο Gray Man, μια ταινία γεμάτη δράση. Ο Six είναι ένας πράκτορας που βρίσκεται πάντα στα όρια, παίζει τη ζωή του κορώνα γράμματα κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας και χρειάζεται το κατάλληλο ρολόι για να τον υποστηρίζει. Για να επιζήσει έχει ανάγκη την ακρίβεια και την αφοσίωση και έτσι φαίνεται να έχει βρει το τέλειο ταίρι στο TAG Heuer Carrera που φορά».

www.tagheuer.com @TAGHeuer #THEGRAYMAN #TAGHEUERCARRERA