Η TAG HEUER παρουσιάζει το ΝΕΟ Carrera Chronograph 44mm!

Κομψός σχεδιασμός, εντυπωσιακή πολυτέλεια,

υψηλές αποδόσεις, άνεση και αντοχή

Το 2020 είναι μια μεγάλη χρονιά για την TAG Heuer, καθώς ο διάσημος οίκος γιορτάζει 160 χρόνια υψηλής ωρολογοποιίας. Αυτή τη σημαντική χρονιά επιλέχθηκε να κυκλοφορήσουν τέσσερις νέοι χρονογράφοι, οι οποίοι αποτυπώνουν τον εμβληματικό χαρακτήρα ενός Carrera, αλλά με μια πιο

σύγχρονη ματιά. Σε αντίθεση με τις περιορισμένες, vintage εκδόσεις των «Carrera 160 Years» και «Carrera Montreal», οι νέοι σπορ χρονογράφοι Carrera 44mm αποτελούν μέρος της μόνιμης συλλογής του οίκου.

Έμπνευση από αγώνες ταχύτητας

Το πρώτο Carrera σχεδιάστηκε από τον Jack Heuer και λανσαρίστηκε το 1963. Ο Heuer είχε γοητευτεί από έναν Μεξικάνικο αγώνα αυτοκινήτων, τον περίφημο Carerra Panamericana, και κυρίως, από το όνομα Carrera που σημαίνει δρόμος, αλλά και καριέρα. Το τέλειο όνομα για ένα νέο, δυναμικό ρολόι! Αν και έχουν υπάρξει πολλοί Heuer χρονογράφοι εμπνευσμένοι από αγώνες ταχύτητας, ο Carrera αποτελεί πάντα σημείο αναφοράς, και παρουσιάζεται, τόσο σε vintage, όσο και σε πιο μοντέρνες εκδοχές.

Αυθεντικό σπορ φινίρισμα σε 4 εκδόσεις

Τα τέσσερα νέα μοντέλα που αποτελούν τη φετινή συλλογή χρονογράφων TAG Heuer Carrera Sport 2020 διαθέτουν έναν σπορ, αρρενωπό χαρακτήρα, χωρίς να προδίδουν τα εμβληματικά χαρακτηριστικά ενός μοντέλου Carrera.

Και οι τέσσερις σπορ χρονογράφοι διαθέτουν κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, με διάμετρο 44 χιλιοστών και βελτιωμένη ενσωμάτωση του κρυστάλλου και της λοξής γωνίας του καντράν, αναδεικνύοντας την αισθητική τους. Οι τέσσερις εκδόσεις έρχονται σε διαφορετικά χρώματα: σκούρο μπλε με ταιριαστή στεφάνη από κεραμικό, πράσινο της ελιάς με ασημί στεφάνη από ατσάλι, και δύο εκδόσεις σε μαύρο, με μαύρη κεραμική στεφάνη. Τα νέα μοντέλα συνοδεύονται από ένα άνετο και ελαφρύ μπρασελέ σε σχήμα Η, το οποίο ενισχύει τον σπορ χαρακτήρα τους.

Το κολάρο του καντράν έχει λοξή γωνία, με τους δείκτες να γέρνουν προς το κέντρο του, τραβώντας τη ματιά στην ένδειξη της ώρας. Τα τρία υπο-καντράν είναι κι αυτά πιο ευκρινή από ποτέ, με την ημερομηνία στο 6, το καντράν της ώρας στο 9 και το καντράν των λεπτών στο 3. Όλοι οι χρονογράφοι είναι αδιάβροχοι σε βάθος 100 μέτρων.

Από τα νέα μοντέλα, αυτό που τραβάει περισσότερο το βλέμμα, είναι το TAG Heuer Carrera σε μαύρο και ροζ χρυσό. Η μαύρη, κεραμική στεφάνη διακοσμείται από ροζ χρυσό, ενώ η κορώνα και τα μπουτόν είναι κατασκευασμένα από ατόφιο ροζ χρυσό 18 καρατίων.

Ξεχωριστές επιδόσεις με τον in-house μηχανισμό Calibre Heuer 02

H συλλογή TAG Heuer Carrera ενσωμάτωνε πάντα την πιο εξελιγμένη τεχνολογία της ωρολογοποιίας. Το ίδιο κάνει και σήμερα, με τα νέα μοντέλα να χρησιμοποιούν τον μηχανισμό Heuer 02, ο οποίος είναι εμφανής από τη διάφανη πλάτη της κάσας. Ο εξελιγμένος αυτός μηχανισμός, ο οποίος κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στο εργοστάσιο της TAG Heuer στο Chevenez της Ελβετίας, αποτελείται από 168 εξαρτήματα και διαθέτει ένα εντυπωσιακό power reserve 80 ωρών.

Αν θέλετε κι εσείς να ανακαλύψετε τη νέα συλλογή TAG Heuer Carrera Sport 2020, επισκεφθείτε ένα κατάστημα OROeORA PRINTEZIS σε Πειραιά, Γλυφάδα και Αθήνα. Δείτε από κοντά τους εντυπωσιακούς χρονογράφους και αποκτήστε αυτόν που θα σας κερδίσει με την πρώτη ματιά!