Η ιστορία ξεκινά το 1971, όταν ο Κώστας Κοτσαλίδης άνοιξε ένα μικρό εργαστήριο στο κέντρο της Αθήνας. Με επιμονή στην ποιότητα, τον σχεδιασμό και την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών, γνώρισε μεγάλη επιτυχία από τα πρώτα κιόλας χρόνια. Το εργαστήριο μεγάλωνε συνεχώς και τα κοσμήματα στόλιζαν τις καλύτερες βιτρίνες σε όλη την Ελλάδα.
Τα δύο παιδιά του, περνώντας αρκετό χρόνο στο εργαστήριο κοντά στον πατέρα τους και βλέποντας όλα τα στάδια της παραγωγής, από τον αρχικό σχεδιασμό, τον κατασκευή και τελικά την πώληση, απέκτησαν τα εφόδια από νωρίς για να αναλάβουν την οικογενειακή επιχείρηση και να την οδηγήσουν στην επιτυχημένη πορεία της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Η Gregio σήμερα είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ελληνικά Brand κοσμημάτων με δύο αποκλειστικές boutique στην Αθήνα, 70 concept corners και συνολικά περίπου 250 σημεία πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο.
Μέσω του αποκλειστικού δικτύου συνεργατών σε όλο τον κόσμο τα κοσμήματα πωλούνται σε περισσότερα από 400 καταστήματα στην Ευρώπη, την Αμερική , την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία.
Η Gregio εξάγει τα προιόντα της σε περίπου 28 χώρες παγκοσμίως.
Στόχος της εταιρίας είναι η παγκόσμια αποδοχή και αναγνώριση του Brand Gregio μέσα από την δημιουργία μοναδικών ελληνικών κοσμημάτων.

Δε βρέθηκαν προϊόντα που να ταιριάζουν στις επιλογές σας.